Als het op service aankomt....

Al ruim dertig jaar zijn wij op een zeer professionele en discrete manier met vastgoed bezig.

Zo hebben wij voor de verhuringen van onze panden zeer goede contacten met multinationals, relocation-burelen, militairen en diplomaten van de NAVO en de Ambassades en natuurlijk de "gewone" mens zoals u en ik.

Wanneer wij uw pand schatten doen wij onmiddellijk alle noodzakelijke opzoekingen zodat u achteraf geen verrassingen hebt. Zo kunnen wij u steeds een correcte en markt-conforme verkoop- of verhuurprijs geven. 

Wij hebben eveneens zeer goede professionele contacten met collega -makelaars waardoor er vaak samenwerkingen mogelijk zijn. Ook dit komt onze activiteien -en dus uw doel- zeker ten goede.

Wens U met ons contact op te nemen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels of Spaans? Geen enkel probleem! Indien U geen van deze talen machtig bent, dan vinden we wel een andere manier om met elkaar te communiceren. Want communicatie, daar kennen wij iets van!

Ook kan u bij ons terecht voor het aanvragen van verschillende attesten zoals het EPC, de elektrische keuring en ook het nieuwe en noodzakelijke asbest-attest voor de verkoop van een pand gebouwd voor 2001.

SERVICE, COMMUNICATIE EN DISCRETIE!

GEGARANDEERD!

 

Tot binnenkort, 

 

Helena Vanvolsem

Zaakvoerder Immo Parnassia

BIV nummer 500 915

Wenst u uw woning te verkopen? Neem contact met ons op en wij begeleiden u i. Contacteer ons