WIJ NEMEN HET VASTGOEDWERK ECHT VAN U OVER.
OP ZOEK NAAR EEN THUIS? WIJ HELPEN U VERDER;
ZORGELOZE TRANSACTIES
Wij maken jullie wegwijs in jullie zoektocht

WELKOM BIJ IMMO PARNASSIA

 

Wij zijn gelegen in Kortenberg, halfweg tussen Brussel (het hele Brussels Gewest) en Leuven en zijn hierdoor actief in een brede regio alsook in beide steden.

Met brede regio bedoelen we natuurlijk groot Kortenberg, met zijn deelgemeentes Erps-Kwerps, Meerbeek en Everberg.

Maar ook van Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren met zijn 3 deelgemeentes (Vossem, Duisburg en Moorsel) naar Bertem, Oud-Heverlee, groot Leuven, Herent en zelfs Rotselaar en Wijgmaal kunnen wij succesvolle vastgoedtransacties noteren met tevreden klanten.  

Naar het noorden zijn wij actief in Kampenhout, Steenokkerzeel, Nederokkerzeel , Perk en zelfs tot in Haacht reikt onze expertise. 

 

 

UNIEK KANTOOR MET EEN ZEER PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE AANPAK!

Welkom bij ons, in het hart van Kortenberg, waar ons dynamische team een unieke, persoonlijke en professionele aanpak hanteert in elke vastgoedtransactie; 

of het nu gaat om de verkoop, verhuur of aankoop van huizen, appartementen, percelen, kantoren, parkeerplaatsen of zelfs weiden.

Gelegen in Kortenberg, strategisch tussen Brussel (het hele Brussels Gewest) en Leuven en zijn hierdoor actief in een brede regio alsook in beide steden.

Met brede regio bedoelen we natuurlijk groot Kortenberg, met zijn deelgemeentes Erps-Kwerps, Meerbeek en Everberg.

Maar ook van Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren met zijn 3 deelgemeentes (Vossem, Duisburg en Moorsel) naar Bertem, Oud-Heverlee, groot Leuven, Herent en zelfs Rotselaar en Wijgmaal kunnen wij succesvolle vastgoedtransacties noteren met tevreden klanten.  

Naar het noorden zijn wij actief in Kampenhout, Steenokkerzeel, Nederokkerzeel , Perk en zelfs tot in Haacht reikt onze expertise. 

Met ons engagement voor eersteklas klantenservice begeleiden wij u met expertise en passie naar een succesvolle verkoop of verhuur. Ons werk houdt daar niet op; zelfs na de transactie blijven wij uw betrouwbare en beschikbare adviseurs.

Bij ons geen loze beloften, maar nauwkeurige evaluaties en eerlijk advies waarmee u uw vastgoedtoekomst rustig kunt plannen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis, een inspirerende kantoorruimte of een garage , wij staan voor u klaar om te helpen.

En als u overweegt uw eigendom te verkopen of te verhuren, vertrouw dan op onze expertise om u bij elke stap te begeleiden.

Vertel ons over uw behoeften in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans of Duits - wij staan u bij in al deze talen. Want voor ons is communicatie essentieel om uw verwachtingen te begrijpen en u een op maat gemaakte service te bieden.

Schrijf u nu in voor onze "Keep me posted"-service en ontvang exclusief per e-mail de nieuwe panden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Tot binnenkort bij ons, waar uw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft!
 
 
 Helena Vanvolsem

Zaakvoerder Immo Parnassia
BIVnummer 500 915

KEEP ME POSTED!

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

WIJ BIEDEN U EEN SERVICE OP MAAT

Heeft U een schatting nodig in het kader van een successie? 

Denkt u eraan te verhuizen en zou u graag een idee hebben van de waarde van uw pand? 

Wenst u uw successie te bespreken? 

Heeft u een geschil met uw buur? Een familielid? 

Wij bemiddelen en zoeken samen naar een constructieve oplossing. 

Geen kantooruren bij ons, wij passen ons aan u aan.

Onze opleiding in Vastgoedrecht en onze empathie helpen ons hierbij. 

 

Wenst u uw woning te verkopen? Neem contact met ons op en wij begeleiden u i. Contacteer ons